reede, 31. august 2012

Hea ja halb kasutajakogemus praamikompaniiga.


Tõenäoliselt oli see meie elu lühim saare maakonnas käik. Sattusime päevaks Pärnumaale ja õhtul otsustasime siis mu ema ja vanaema külastada. Kuna kalli kaasa rasedus on viimaste nädalate peal, siis on tal kõht kopsakas ja pikkadest treppidest ei taha käia. Niisiis kella seitsme ajal kassas küsisin, et ehk saaks auto ülemisele tekile - sealt viib reisijate alale lift, õhku on rohkem ja pole umbne. Kena Virtsu kassiir võttis seepeale ühendust, uuris mõned minutid midagi ja saatis meid esimesele rajale - andes kaasa "Eelisjärjekorra" pileti. Ning voilaa - bronnirida, millesse sattunud olime, pandigi esimesena praamile ja ülemisele tekile.
Tagasi tulles - umbes nii neli tundi hiljem - küsisin kassast ka igaks juhuks. aimasin küll, et seoses Kuivastu-Virtsu otsa vähese nõudlusega reede õhtul võiks alumine autodekk üldse suletud olla, et ei oleks luukidega mässamist. Teenindaja ei hakanud aga midagi uurima, teatas, et sellises raseduse järgus peaks üldse haiglas olema ja mitte ringi reisima. No, mõnna!
Otsustasin siis jooksvalt, et pööran lihtsalt praamile sõites ülemisele tekile - korra olen seda ebaviisakalt mõne nädala eest teinud, juba siis oli kõht suur, aga kõige enam käib alumisel tekil närvile õhk - autojuhid ei suuda õiget hetke tabada ja panevad mootoreid liiga vara käima. Ventilatsioon on puudulik, lifti pole ka. Igatahes, polnud ebaviisakust vaja. Need 10 autot pandi üksteise järele keset praami, keskmisse ritta. Paar masinat vist jäi külgede keskele ka, aga peaaegu mitte.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend